100'den fazla seyahat bloggerının katıldığı 2014 Momondo Seyahat Blog Ödülleri'nde Gezen Anne en iyi 10 seyahat blogundan biri oldu!!!

Önce ilk 48'e seçilen Gezen Anne'nin finale kalabilmesi için halk oylamasında en çok oy alan ilk on blog arasına girmesi gerekiyordu. Yani en iyi on blogu, her bir blogun hitap ettiği takipçisi, seveni belirleyecekti...

Ben de halk oylaması duyurumu yaptım, acaba olur mu, finale kalabilir miyim düşünceleri ile finalistlerin açıklanacağı tarihi beklemeye koyuldum. Tam da ailemizin yeni üyesi, minik oğlumun dünyaya geldiği günden birkaç gün sonrası sonuçlar açıklandı. Gezen Anne blogumla en iyi on seyahat blogundan biri olmuştum! Benim için oy kullanan herkes bana çok güzel bir doğum hediyesi vermiş oldu! Beni takip eden, benim için oy kullanan, bana değer verip bu satırları okuyan size çoook teşekkürler!!!

GezenAnne.com en çok okunan ilk on seyahat blogundan

O gün, bu gün gezmeye ve yazmaya devam ettim. Ne mutlu bana ki emeklerim sonuç verdi ve Türkiye'nin en çok okunan ilk on seyahat blogundan biri oldum. Tamamen objektif, site trafiğine göre yapılan alexa.com sitesinin sıralamasına göre, GezenAnne.com "Gezi Notları ve Anıları" kategorisinde ilk onda. (Tam listeyi buradan görebilirsiniz.)