Sueno Hotels Deluxe Belek
Kurban Bayramı’nı şehirden uzakta, masmavi sularda yüzerek ve dinlenerek geçirmek istiyorsanız, tatil planını şimdiden yapmanızda fayda var. Tatil için henüz plan yapmadıysanız, Belek ve Çeşme’yi düşünebilirsiniz. Sizler için iki güzel otel önerimiz var. Gelin onlara bir bakalım;

Sueno Hotels Deluxe Belek

Sueno Hotels Deluxe Belek, konforlu, kaliteli ve keyifli bir tatil için ideal bir adres. Zengin imkanları ve harika atmosferiyle sizleri unutulmaz bir tatile davet ediyor.

Belek-Serik mevkiinde 1.410.000 m2 alana kurulu olan Sueno otel,  426 odasıyla konforlu bir konaklama sunuyor. Tesis, Antalya havaalanına 30 km., Belek merkeze 5 km., Antalya merkeze ise 40 km mesafede yer almakta.

Denize sıfır mesafede olan tesisin 200 metre uzunluğunda özel bir plajı var. Ayrıca kapalı, açık yüzme havuzu ve Aqupark seçenekleriyle havuz severlere de hitap ediyor.

Ultra herşey dahil konseptiyle hizmet veren otelde, gün boyu sunular ikramlarla lezzete doyabilirsiniz. Otelin ana restoranında, deneyimli aşçıların elinden çıkan zengin menülerin tadına varırken, A'la carte restoranlarında dünya mutfağının leziz örneklerini bulabilirsiniz.

Otelde golf, masa tenisi, pilates, plaj futbolu, plaj voleybolu, sinema gibi birçok aktivite bulunuyor. Ayrıca yetişkinler ve çocuklar için gün boyu birçok aktivite ve gece şovları düzenleniyor. Parti gecesi (Haftada 3 kez), Canlı müzik, Gece turnuvaları, Karaoke gecesi, Ünlü uluslararası grupların dans gösterileri, Akrobatik şovlar, Plaj partileri, Özel organizasyonlar, Günlük turnuvalar, Konsept partiler, Akşam animasyonu, Açık hava disko, Açık hava sineması gibi renkli etkinliklerle eğlenceli
dakikalar geçirmek mümkün.

Biraz rahatlamaya ihtiyacı olanlar için Sueno Spa birebir. Bu donanımlı Spa merkezinde fitness yaparak formunuzu koruyabilir, özel masajlarla rahatlayabilir, Türk Hamamı’nda tazelenebilirsiniz.

Boyalık Beach Hotel Spa Çeşme- Boyalık 

Boyalık Beach Hotel, modern tasarımı, kalite ve konforu bir araya getiren imkanlarıyla huzur dolu bir tatil sunuyor. Çeşme Boyalık Mevkii'nde 9700 m2 alana kurulu olan otel, havaalanına 90 km, Şehir merkezine 2 km. mesafede bulunmakta.

Tesis, İzmir’in en güzel sahillerinden biri olan Boyalık koyunda 120 metre uzunluğunda özel bir plaja sahip. Burada kendinizi Ege’nin mis gibi suyuna bırakıp keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Yarım pansiyon konseptiyle hizmet veren otelde leziz bir sabah kahvaltısı ve akşam yemeği sizi bekliyor. Güneşlenirken tesisin barlarından alacağınız kokteyllerle serinleyebilir, keyfinize keyif katabilirsiniz.

Otelde keyifli vakit geçirmeniz için çeşitli animasyonlar ve canlı müzik geceleri de yapılıyor. Ayrıca mini club, çocuk büfesi, bakıcı hizmetleriyle çocuklu ailelerin işini kolaylaştırıyor. Siz denizin keyfini çıkarırken çocuğunuz mini club’da doyasıya eğlenebilir.

İş hayatının stresinden arınmak ve biraz olsun rahatlamak istiyorsanız, otelin Spa’sı emrinize hazır. Spa merkezinde yaptıracağınız masajlarla rahatlayabilir, Türk Hamamı’nda bedeninizi tazeleyebilirsiniz.

Kurban Bayramı otelleri arasında yer alan bu iki otelde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.