araba kiralama şirketlerinin indirimleri takip edilerek seyahatler çok daha konforlu olabilir
Araç kiralama günümüzde oldukça popüler, giderek artan rekabetler de araç kiralamada firmaların birçok fırsat sunmasıyla sonuçlanıyor. Araştırılarak yapılan sözleşmelerde büyük indirimler, ücretsiz model yükseltme, fazladan gün kazanma gibi avantajları yakalamak mümkün.

Birçok kişi araştırmadan, son dakikaya bıraktığı işlemler nedeniyle fırsat ve kampanyaları kaçırıyor. Bu indirimleri bulmak çok zaman alıcı bir durum değil. Birkaç tıklama, akıllı telefondan girilen bir uygulama, internet sitesine giriş ya da bir telefon görüşmesi avantajlı fiyatlara giden kapıyı açıyor.

Araç Kiralamada İndirim Nasıl Bulunur?

1. Üyelikler
Pek çok sivil toplum kuruluşu, dernek, kurum ya da kuruluşun araç kiralama firmalarıyla anlaşması bulunuyor. Pek çoğu sponsorluk ve ikili anlaşmalarla üyelerine avantaj sağlıyor. Bu nedenle bir yere üye olmak, beklenmedik bir indirim olarak karşınıza çıkabiliyor.
araç kirama indirimi nasıl bulunur
2. Kredi Kartı
Bazı bankalar araç kiralamaya yönelik özel indirim ve kampanyalar düzenliyor. Kampanyalar bazen sadece indirimi kapsarken, bazen ücretsiz ekstra gün ya da model yükseltme gibi seçenekler de olabiliyor. Bu yüzden ödeme yapmadan önce kullanılan banka kredi kartının anlaşması olup olmadığını kontrol etmek gerekiyor.
3. Seyahat Paketleri
Bazı seyahat paketleri ve paket turlarda uçak bileti, konaklama ve araç kiralama seçenekleri de paket dahilinde olabiliyor. Bu tip paketler tatilde tasarruf sağlıyor. Üstelik Fazladan gün hakkınızı kullanmamanız halinde bu hakkı başka bir gün için kullanmak da mümkün.
4. Seyahat Acenteleri
Seyahat paketleri seçeneğinde olduğu gibi seyahat acenteleri de müşterilerine özel indirim ya da kampanyalar sunuyor. Uygun fiyatlı konaklama ya da araç kiralama gibi seçenekler bazen bir arada bazen ayrı ayrı teklif ediliyor
kısa bir ön araştırma ile araba kiralama indirimi bulunup seyahat çok daha rahat olur
5. Web Siteleri
Araç kiralama şirketlerinin web siteleri güncel kampanya ve uygun fiyatlı hizmet almak için en güvenilir adresler arasında. İhtiyaca göre olan paketler ve online kiralamada indirimli fiyatların bulunduğu internet siteleri mutlaka gözden geçirilmeli. İster Sabiha Gökçen araç kiralama planınız olsun ister Adana veya Elazığ havalimanlarından, araç kiralama ve karşılaştırma sunan otorento.com sitesine tıklayınız örneğin.
6. Sadakat Programı
Düzenli araç kiralayanlar için uygulanan sadakat programı ile indirim, ücretsiz model yükseltme ya da fazladan gün hediyeleri kazanmak mümkün. Bu özel avantajlar aynı yerden kiralama yapanları teşvik etmek için kullanılıyor.

Araç kiralarken kampanya ve indirimlerden yararlanmak için önerilere bakmak ve kısa bir araştırma yapmak yeterli oluyor. Sürekli gelişen ulaşım sektöründe, araç kiralama ile ilgili püf noktaları hayatı kolaylaştırıyor.