Hilton Dalaman Sarıgerme'de iskele üzerinde
Hilton Sarıgerme, çağrıştırdığı kaliteyi sonuna kadar sunan bir tesis. Kaldığımız süre içinde memnun kalmadığımız, şu da şöyle olsaydı dediğimiz hiçbir şey olmadı.

Bizim kaldığımız standart odalar kocaman yataklı ve çocukla da rahatlıkla sığılabilecek büyüklükteydi. Odaların dekorasyonu kumdan denize atlıyormuşsunuz hissini uyandıran açık kahve ve turkuaz tonlarındaydı. Banyosundaki yağmur duşu ve küveti, dışarıyı aratmayacak kadar çocukla keyifli vakit geçirtiyordu.

Yemeklerde kaliteli hammaddeler kullandıkları belli oluyordu. Bir sürü çeşit olmasına rağmen, hepsi çok lezzetliydi. Biz ordayken bir Türk gecesine rastlamıştık ve herşey bu kadar mı iyi olur demiştik... Diğer herşey dahil otellerle kıyaslanamayacak kadar iyiydi.

Konum itibariyle nehir ile denizin kesiştiği bir noktada olmasına rağmen akşamları ciddi sivri sinek mücadelesi yapılıyordu bu sebeple pek sıkıntı yaşamadık.

Denizi ve kumsalı Antalya'yı anımsattı bana. Ben özellikle daha ince kum ve daha dalgasız deniz beklemiştim. Biz de şişme havuzumuzu şişirip onda eğlendik. Henüz oğlumu havuza sokmadığımız bir dönemde gittiğimiz için havuzlar konusunda çok ayrıntılı fikrim yok ama gözünüzün gördüğü yer havuzdu diyebilirim.

Çocuk kulübü yeterince genişti ve güzel vakit geçirebilecek bir sürü şey vardı.

Kısaca herşey dahil bir tatil olacaksa işte bu şekilde olur dedirten bir yerdi...


Gezi Tarihi: Temmuz 2011