İş hayatının stresine biraz ara verip şöyle bir uzaklaşmak, yeni yerler keşfetmek istiyorsanız, 23 Nisan tatilini değerlendirebilirsiniz. 23 Nisan tatilini birkaç günlük izinle birleştirip birbirinden keyifli uzak rotalara yol almak hiç fena fikir değil. Kimi doğayla baş başa sakin bir yer tercih ederken, kimileri romantik bir tatil arzu edebilir. Kimileri de doyasıya eğlenmek ister. Sizler için 23 Nisan turları arasında yer alan 4 güzel yurt dışı tatil rotasını seçtik.

Bali

Endonezya’nın 17,500 adasından biri olan Bali, sakin ve keyifli bir tatil düşleyenler için ideal bir adres. Enfes plajları, bembeyaz kumsalları, masmavi berrak deniziyle doğa harikası bir yer olan Bali’de zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Eşsiz doğa manzarası ve sıcacık havasıyla buram buram huzur kokan adada keyifli dakikalar geçireceksiniz. Ada’da dağ ve orman yürüyüşlerine çıkabilir, dalış yapıp su altının güzellikleriyle tanışabilirsiniz. Ayrıca ünlü Bali dans gösterilerini izlemek de oldukça eğlenceli olacak. Tropik adaların en güzeli olan Bali’de deniz, kum ve güneşin tadını doya doya çıkarın.

Barselona

İspanya’nın en büyük ikinci şehir olan Barselona, tarih yapıları, doğal güzellikleri ve modernizmin öncüsü Gaudi’nin özgün eserleri ile büyüleyici bir şehir. Boğa güreşi ve Flamenko’nun ana vatanı olan Barcelona’da gezilecek pek çok yer var. Gaudi’nin şaheseri olan, şehrin simgesi La Sagrada Familia katedrali bunlar arasında ilk sırayı alıyor. Park Güell, Casa Mila, Poble Espanyol, Casa Batllo ve La Rambla Caddesi ise görülmeye değer yerlerden. Alışveriş meraklısıysanız, La Rambla Caddesi, El Raval, La Ribera, Passeig de Gracia ve Plaça de Catalunya tam size göre. Katalan kültürünü yansıtan hediyelik eşyaları şehrin birçok köşesinde bulmak mümkün. Sevdiklerinize bu tür hediyeliklerden alarak güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.

Phuket

Tayland’ın en güzel kumsallarına sahip olan Phuket adası, eşsiz doğası, masmavi berrak denizi, huzur dolu atmosferiyle adeta gizli bir cennet. Tropikal iklime sahip ada, yeşilin her tonunu görebileceğiniz doğasıyla sizleri büyülüyor. Güney Asya’nın bu egzotik adasında ister çocuğunuzla denizin ve güneşin keyfini çıkarın, isterseniz eşinizle balayınızı tazeleyin.

Londra

Thames Nehri’nin kıyısına kurulu, İngiltere ve Birleşik Krallık’ın başkenti olan Londra, son derece renkli ve büyüleyici bir şehir. Görkemli mimarisi, etkileyici müzeleri, parkları ve alışveriş imkanları ile cezbeden Londra, özellikle bahar aylarında ayrı bir keyifli oluyor. London Eye’da şehre tepeden bakıp Hyde Park’ın huzur verici bahçesinde piknik yapabilir. Oxford Street’te keyifli bir alışverişin ardından British Museum ve Tate Modern’de sanat dolu dakikalar geçirebilirsiniz. Ünlü balmumu heykel müzesi Madame Tussauds’da dünya tarihinin önemli isimlerinin gerçeklerine birebir benzeyen heykellerini görmeden şehirden ayılmayın. Renkli ve hareketli bir gece hayatına sahip Londra’nın bar ve gece kulüplerinde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Soho ve Oxford Street’de yer alan mekanlarda müzik, dans ve eğlencenin tadını çıkarın. Elektronik müzik sevenler için Fabric, Rock müzik tutkunları için ise Camden Town bölgesindeki barlar ideal.

23 Nisan’ı bu güzel şehirlerden birinde geçirmek istiyorsanız, tur şirketlerinin yurt dışı turlarına bir an önce göz atın. Bali turları başta olmak üzere Barselona, Londra ve Roma’ya düzenlenen turlar oldukça ilgi çekici.

Setur’un yurt dışı tatil fırsatları ile uygun fiyata bir gezi organize edebilirsiniz.