Limak Yalova Butik Otel dış havuzu Yine bir Cuma akşamı, işten güçten çok bunaldığımızı hissedip haftasonu için bir yerlere kaçmaya karar verdik. Bu mevsimde Yalova Termal'in yeşillikler içinde çok güzel olacağını düşünüp Limak Yalova Thermal Boutique Otel'de kalmaya karar verdik ve Cumartesi için rezervasyonumuzu yaptırdık.
Limak Yalova Thermal Boutique Otel, Termal'de tam da hayal ettiğim gibi ormanların arasında çok güzel bir tesis. İlk misafirlerinden Mustafa Kemal Atatürk'ün olduğu eski bina çok güzel restore edilmiş. Her taraf dönemine uygun şekilde dekore edilmiş gayet lüks ve şık. Oda numaraları Atatürk'e atfen 1881'den başlayıp 1938'e kadar gidiyor.
Odadan görüntü, Limak Yalova Hotel
Otelin termal otel olması başka bir artı. Odalarda dahi termal su var. İçerideki ve dışarıdaki havuzlarda da termal su olduğundan yazın yeni yeni başladığı şu günlerde üşütme korkusu yaşamadan rahatlıkla oğlumu havuza sokabildik.

Konaklamamız yarım pansiyondu. Akşam yemeğindeki açık büfede belki güneydeki oteller kadar çok çeşit yoktu ancak iyi yemekleri ordakiler kadar vardı. İthal peynirler, düzgün yemekler ile güzel bir yemek yedik. Yemeklerdeki servis ise gerçekten çok başaralıydı. Butik otelde olduğunuzu hissetiren güzel bir hizmet veriyorlardı. Siz açık büfedeyken garsonlar elinizdeki tabağı alıp masanıza götürüyorlar, özel bir ricanız varsa gidip kendileri getiriyorlar. Oğlumla o kadar özel ilgilendiler ki bişey isteyeceğimizde oğlum, anne dur garson abiye ben söyleyeceğim demeye başladı.

Otelin dışında çocuk parkı, mini orman yürüyüşü yapabileceğiniz ormanlık alan, kafe gibi çocukla vakit geçirilebilecek yerler var. Parkta bol bol oynadık, otel etrafını turladık, ormanda dolaştık... Süremiz kısa olsa da güzel vakit geçirdik, kafaları iyice boşalttık, dinlendik...

Gezi Tarihi: Haziran 2012