Antalya’da keyifli bir tatil ile yazınızı keyiflendirmeyi düşünüyorsanız, yaz gelmeden hangi oteli tercih edeceğinize karar vermenizde ve şimdiden otelinizde yer ayırtmanızda fayda var.

Antalya’da oteller çeşitlilik açısından oldukça fazla, birbirinden güzel birçok otel bulunuyor. Bu kadar çok seçenek arasından otel seçerken, sizin de tercihiniz her şey dahil hizmet sunan bir otel yönünde olabilir. Henüz hangi otele gitmek istediğinize karar veremediyseniz, her şey dahil hizmet veren üç Antalya oteli ile ilgili bilgileri sizler için hazırladık.

Sealife Buket Resort & Beach Hotel

Alanya, Alara bölgesinde yer alan ve 323 odası bulunan beş yıldızlı otelin konforlu odalarında kaliteli hizmet alabilir ve keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Alanya’ya 35 km, Antalya Havaalanı’na 95 km, Antalya merkeze 105 km, Manavgat’a 25 km uzaklıkta ve sahilde yer alan otel her şey dahil konseptiyle hizmet veriyor.
Kablosuz internet erişimi sunan odalarında uydu kanalları, Lcd televizyon, klima, saçkurutma makinesi ve mini bar bulunuyor. Otelde bulunan ortak alanlarda ücretsiz Wi-Fi sunuluyor.

Tesiste bulunan açık ve kapalı yüzme havuzlarında yüzmenin keyfini çıkarabilir, su kaydırağında eğlenebilir ve dalış gibi olanaklarından faydalanabilirsiniz. Tesisin denize sıfır özel plajında hem güneşlenmenin hem de denize girmenin tadına doyacağınız bir tatil yaşayacaksınız.

Restoranında sunulan birçok lezzeti keyifle tattıktan sonra, barlarında içki içerken keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Otelde yapılan animasyonları izleyebilir, eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Müzik ve dans sizin de hoşunuza gidiyorsa canlı müzik olan gecelerde eğlenebilir, otelin diskosunda vakit geçirebilirsiniz.

Sealife Buket Resort & Beach Hotel'de bulunan sauna, hidro masajlı küvet ve Türk hamamı gibi Spa olanaklarını kullanarak, yorulmuş vücudunuzu ve zihninizi dinlendirebilirsiniz.  Solaryumdan da yararlanabilirsiniz. Otel bünyesinde iki kulvarlı bir bowling salonu, spor salonu ve bir tenis kortu bulunuyor. Masa tenisi, dart, tavla gibi aktiviteler ücretsiz. Ücretli aktiviteler arasında köpük partisi, bilardo ve tenis yer alıyor.

Crystal De Luxe Resort & Spa

Kendinize lüks olduğu kadar sıcak ve şirin bir otel arıyorsanız Crystal De Luxe Resort & Spa tam size göre bir otel. Antalya Havaalanı'na 49 km, Antalya şehir merkezine 39 km uzaklıkta olan otelde 336 oda mevcut. Otelin odalarında enerji tasarruflu kartlı kilit sistemi, merkezi klima, uydu televizyon ve müzik yayını, mini bar, dizüstü bilgisayar koymaya uygun kasa, direkt telefon, ücretsiz Wi-Fi, yangın alarmı ve söndürme sistemi, banyolarda küvet, telefon ve fön bulunuyor.

Otelin Kemer'e yürüme mesafesinin sadece birkaç dakika olması Kemer'in canlı hayatını görmek isteyenler için oteli daha da cazip kılıyor.
Mavi bayraklı olması denizini daha da cazip hale getiriyor, tertemiz plajından Akdeniz’in berrak sularına girmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Havuzları ve aquaparkı ile her yaştan misafirine eğlenceli bir tatil sunan otelde yiyecek ve içecek servisleri farklı lezzetlerle ve değişik bar ve restaurantlarda 24 saat sürüyor.

Gün boyu animasyon ekibinin düzenlediği yarışmalar ve etkinlikler ile eğlenceli zamanlar geçirebilir, su sporlarını seviyorsanız sörf ve motorlu su sporları gibi aktivitelerle tatiliniz boyunca keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Kendinize vakit ayırmak ve yorgunluğunuzu atıp, biraz kafa dinlemek için otelin Spa merkezinde Türk hamamı sayesinde ve geleneksel Bali masajı ile ruhen ve bedenen rahatlayabilirsiniz.

Eldar Resort Hotel

172 odası bulunan ve eşsiz bir mimariye sahip olan otel Antalya'ya 35 km, Antalya Havalimanı'na 50 km uzaklıkta bulunuyor. Otelin tek oda ve tek banyodan oluşan standart odalarında konforlu ve rahat bir şekilde tatilinizi geçirebilirsiniz.

Bir adet açık havuz, iki adet aqua parklı havuz, bir adet ısıtmalı kapalı havuz ve 1 adet çocuk havuzu ile misafirlerine yüzme ve güneşlenme keyfi yaşatan otelin denize 500 m konumda özel bir plajı da bulunuyor.  Çocuklu aileler için ideal otellerden biri olan Eldar Resort Hotel’de çocuk animasyonu, çocuk kulübü, çocuk oyun odası da var.

Her şey dahil sistemde hizmet veren otelde sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri açık büfe şeklinde olup, geç kahvaltı, snack servisi, gözleme ikramı, gece çorbası, yerli alkollü ve alkolsüz içecekler konsept içinde yer alıyor. Açık ve kapalı ana restoran, lobby bar, havuz bar, snack restoran,vitamin bar, servis bar bulunan tesiste lezzetli yemeklerin ve içeceklerin tatil boyunca keyfini çıkartabilirsiniz. Müzik dinlemeyi ve dans etmeyi seviyorsanız canlı müzik olan gecelerde ve otelin diskosunda eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Spa merkezinde bulunan Türk hamamında vücudunuzu rahatlatabilir, yaptıracağınız masaj ile tüm gerginliğinizi ve yorgunluğunuzu üzerinizden atabilirsiniz.

Siz de Antalya’nın gözde otellerinde her şey dahil bir tatil yapmak istiyorsanız, Otelz’nin kampanyalarından ve erken rezervasyon imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Otelz’nin web sitesi http://www.otelz.com/ vasıtasıyla rezervasyon yaptırabileceğiniz bu otellerde eğlenceli ve konforlu bir tatil sizi bekliyor.